Mengurangkan rasa tak best malam ini

Dengan menulis tentang sahabat. 

Semakin dewasa semakin kurangnya orang yg kita boleh panggil kawan. Lebih2 lagi kalau kita sudah berumah tangga. 

Dgn kerja sebagai seorang retailer, aku hilang byk kawan sbb tak dpt join planning2 happening ketika weekend, terlepas kenduri, terlepas majlis dan sebagainya. 

Dan aku semacam rasa ada yg sampai hidden news feed dia dari aku pun ada kot 😂. Tapi lantak dia lah kan. Tak ku pasti mengapa ini terjadi. 

Dah tua2 begini kalau ada seorang yg faham dan link dgn aku dlm sarkasm, yg sanggup dengar kesusahan aku, yg menangis tiba2 dgn aku (kah kah), yg happy masakkan utk aku, terima aku apa adanya, itu dah cukup bagus bukan? 

Aku cuma harap kami boleh berkawan sampai bila2.

Advertisements

One thought on “Mengurangkan rasa tak best malam ini

  1. mmg cam tu la Baqis…bila dah kawen n ada anak apa apa family does come first. Kadang org lain ley je kuar lepak happy happy ngan kenkawan but yet …most of the time kita lagi rasa selesa selekeh selekeh kat umah n bergolek golek tgk tv hahahahhaha

    itu adalah salah satu kebahagian yg susah nak describe. Mcm akak kadang rasa cam anti social pun ada…but sometime ada rasa rindu juga….tapi tuh la emosi pompuan ni payah nak describe hahhahaha

    ni tgh down nak period ke apa nih

    Liked by 1 person

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s